Ordrekoordinator

Lucie Kaas er en international interiørvirksomhed. Samarbejde med high-end fashion brands, musik, design-og kunstverdenen er en del af vores hverdag. Vores kunder tæller nogle af de mest prestigefyldte retail points i verden, og vi søger en engageret, service-minded, og ikke mindst struktureret koordinator til at hjælpe os med at give dem den bedste oplevelse.

 

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt omfatte:

- Ordrehåndtering i E-conomics; dvs. styr på ordreflow og opfølgning i Bluewaters WMS

- Kundeservice (dansk og engelsk); kontakt til og håndtering af butikker, agenter,distributører

- Der vil være ad-hoc opgaver, der eksekveres alene eller med kollegaer, såsom forberedelse af messedeltagelse og afsendelse af vareprøver til producenter og distributører

 

Hvad kan du forvente?

Du vil blive oplært i et af de mest udbredte økonomisystemer, få indblik i salgs- og leveringsprocesser, kendskab til de største aktører i interiørbranchen (indland/udland) samt erfaring fra en internationalt voksende virksomhed. Vi har en uformel kultur, hvor der er højt til loftet og vi har det sjovt. Vores hyggelige kontor er placeret i ”Støberiet” på Rentemestervej 80, 1.sal, 240 København NV.

 

Det er et studiejob, hvor vi i samarbejde placerer ca.10-1 timer, så det passer begge parter. Timelønnen er 130,-/timen. Der er opstart så snart vi finder den rette person. Hvis dette lyder som et job for dig, så send dit CV til [email protected] samt en ganske kort motiveret ansøgning. Hvis der er spørgsmål til ovenstående så ring til Christian på 22412144. Skriftlig og mundtlig dansk på højt niveau en forudsætning. Ansøgningsfrist 18/09-22.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.