Kokeshi-dukkeproduksjon

Hver dukke er håndmalt med unike variasjoner, noe som gjør den til en unik blanding av tradisjonelt håndverk og moderne design.

Bannerbilde

Håndlagde kunstverk

Lucie Kaas Kokeshi-dukker er mer enn bare dekorative gjenstander; de er håndlagde kunstverk som er gjennomsyret av tradisjon og omtanke. Hver dukke gjennomgår en omhyggelig prosess som involverer 43 forskjellige trinn for å forvandle rått treverk til en vakkert malt figur. Dukkene kommer til live ved hjelp av dyktige håndverkere som benytter både moderne teknikker og gamle tradisjonsrike metoder for trearbeid og design. Hvert eneste trinn, fra utformingen av den glatte, avrundede kroppen til den omhyggelige utskjæringen av hvert eneste unike trekk, er nøye gjennomtenkt for å sikre at dukkens balanse og karakter blir perfekt fanget.

Når grunnformen er formet, blir dukkene håndmalt, og det legges til intrikate detaljer og uttrykk som gir hver figur sin egen personlighet. Malingen påføres med stor presisjon, men fordi denne prosessen gjøres for hånd, kan det forekomme små variasjoner og ufullkommenheter. Dette er ikke feil, men feires i stedet som egenskaper som gjør hver figur unik. Resultatet er en dukke som både er en hyllest til tradisjonelt håndverk og et moderne kunstverk, verdsatt for sin individualitet og sjarm.

Utforsk vår samling av kokeshi-dukker